Historia

text

Varmt välkommen till Farmerrain!

“Vår drivkraft är att alltid skapa och ta fram regnkläder av den bästa kvalité och smidigaste användbarhet tillsammans med en tidlös design.”

Vad roligt att just du har hittat hit!

Vår resa tog fart 1992. Efter att under flera år letat och saknat regnkläder av högre kvalité och funktionalitet kände vi ett starkt behov och längtan av en större mångfald inom regnklädernas värld.

Som lantbrukare och naturälskare var det otroligt viktigt för oss att ta fram slitstarka material av högsta kvalité samtidigt som plagget ska vara bekvämt och följsamt att arbeta i. För att hitta den optimala balansen mellan kvalité och form började vi med ett nytt intresse som skulle hjälpa oss på vägen: att samla på regnkläder.
Här öppnades en ny dörr för oss som tillslut skulle ge oss den inspiration vi behövde för att skapa det perfekta regnplagget.
Den tanken som en gång startade med en vision om att alla ska kunna hitta ett prisvärt regnplagg som håller i längden, började äntligen bli verklighet 3 år senare.

27 år senare lever vår stora passion för regnkläder vidare genom Farmerrain. Ett familjärt företag som vill erbjuda dig som kund en bred möjlighet till att hitta just din typ av regnplagg, oavsett om du är ute efter en klassisk anorak, fiskejacka eller hängselbyxa till jordbruket.

Under årens gång har vi utvecklats från att bara bolla idéer till att skapa mängder av olika valmöjligheter. De senaste åren har vi också fokuserat på att skapa moderna, klassiska och hållbara regnkläder inom fashion. En inriktning som gör att Farmerrain med glädje kan nå ut till en större kundkrets och förhoppningsvis kunna göra kunder över hela världen nöjda.

Varukorg
Summa 0.00 kr
Till kassan